Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Co se to děje s Microsoftem?

Napriklad ve Windows 10 je sprava osobnich udaju, tam si muzes nastavit, jak az moc chces byt sledovan a jestli chces personifikovane reklamy.

Mimochodem, pokud nemas spravu osobnich udaju nastavenu na "full" teda vsechno povoleno, tak se ti nenainstaluje Creators Update, dokud neprojdes s Microsoftem spravu osobnich udaju a nepotvrdis mu, ze to chces mit presne takto nastavene.

Nasledne se zacne stahovat Creators update a instalovat. U otce na notebooku to bylo presne takto, ja spravu osobnich udaju nepotvrdil a tudiz stale nemam Creators Update. Microsoft mi pise, ze je na ceste, ale to je vsechno.

Problem je nasledujici, po instalaci Creators update se polozka se spravou osobnich udaju objevi v nabidce Start i presto, ze jsem ji odtamtud predtim smazal a kdyz ji smazu, tak se tam po restartu objevi znova a znova a znova. Dotaz tedy je, na kterou sluzbu je to navazane a co mam zastavit, aby se po kazdem restartu zastupce znovu a znovu nekopiroval do nabidky Start. Problem je, ze proste nedokazu odhalit zavislosti a povypinat ty sluzby a naplanovane ulohy, ktere nechci.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality