Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Co se to děje s Microsoftem?

To jses hrozne chytrej, ale ja to tam taky nemam, sakra a nemam ani Creator update.

Vysvetlim situaci.
Doma mame Win10 ja na svem pocitaci a otec na notase, zbytek maji jine systemy. Stale mi neprichazel a neprichazi Creators Update, tak me zajimalo, jak to vypada u taty. Take nic. Vsiml jsem si, kdyz jsem byl u nasich minuly tyden, ze ma vpravo nejakou informacni ikonu a ze tam cosi je, tak jsem na to klikl a vyjela obrazovka od Microsoftu, ze jsou Creators update na ceste a ze je potreba projit osobni nastaveni pred instalaci. Bylo to nekolik obrazovek, kde jsem naklika, co chci a co je normalne v Nastaveni pocitace - Soukromi. Potom jsem dal vyhledat aktualizace a nahle to napsalo, ze se aktualizace nejake cislo (onen Creators Update prave instaluje do meho pocitace). Po dokonceni instalace je od te doby v Nabidce start neco jako Sprava osobnich udaju a je to presne ona nabidka, ktera predtim vyjela pred tou instalaci Creators Update. Kdyz zastupce smazu, tak je tam po restartu znovu.

Nazvem si nejsem uplne stoprocentne jist, az se zase dostanu k nasim, tak sem napisu presny nazev toho zastupce i se podivam jaky spousteci soubor se za nim skryva.

---

Predpokladal jsem, ze to same udelam doma na pocitaci a nainstaluje se Creators update, jenze doma mi nic takoveho nevyskakuje a Creators update stale nikde. Pritom pocitac Skylake, takze zadnej starej sunt, pro kterej by to Microsoft musel nejak ladit. Nevim no, proste Crators update nikde a trochu me to stve.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality