Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Informačný systém za 15 miliónov EUR má len jeden problém - nefunkčných používateľov!

1. Jenze jak ty firmy odstavit? By lidi museli ve volbach zvolit cestne politiky, kteri budou zaroven schopni a nenechaji se obalamutit. To je nemozne, muzeme tu o tom spolu snit, ale v realu se tak nikdy nestane, stejne jako je stovky let vzdalena prima demokracie, ve ktere se obejdeme bez zbytecnych budizknicemu politiku.

2. Logicky proc by nejaka firma najimala vynikajiciho programatora, kdyz vi, ze tu zakazku stejne dostane, ikdyz to bude programovat synovec majitele nebo uplatneho politika? Popripade, proc si ubirat zisk a davat spickovemu programatorovi 3.000EUR mesicne, kdyz to muze delat jouda za 800EUR.

3. Vychazis z mylneho predpokladu, ze statni urednici jsou sluzba verejnosti, oni si naopak mysli, ze ma verejnost slouzit jim. Neni to nelogicke, vychazi totiz z atmosfery, kterou vytvari jejich politicti nadrizeni. Copak u vas minimalne v TV z kazdeho politika necisi presvedceni, ze on je neco vic nez sprosta verejnost?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality