Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem AMD: desky s B350 jsou špatné

Pozor na desky s čipsetem B350, někteří výrobci příliš neřeší kvalitu

AMD upozornila, že někteří výrobci sice navrhli dobré desky s high-endovým čipsetem X370, ale některé mainstreamové modely s čipsetem B350 poněkud odbyli

---

V clanku je i upozorneni, ze u Intelu tomu neni jinak. Proste vyrobci nizsi rady desek drou na kost a jedinne co ma jeste nejakou kvalitu jsou highend desky na highend cipsetech Z270 (Intel) a X370 (AMD).

Zdroj: diit.cz
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No staci project AMD fora kde taktit chce kazdej, ale taky co nejlevneji HW takze X zbytecnost kdyz…
sambilionk 06.06.2017 01:08
sambilionk
Poznámka: A to je právě chyba AMD! Intel - chceš samo doma OC, tak desky Z jinak nasrat, tím odpadá… nový
M-Pol 06.06.2017 02:24
M-Pol
U AMD opravdu zadna chyba neni, naopak je hodne sympaticky, ze AMD na problem upozornilo. Problem j… nový
RedMaX 06.06.2017 05:35
RedMaX
Taky nepíšu ze je chyba u AMD, ale když vezmeš desky pro Intel B/H tak ty byli povedeny i na taktová… poslední
sambilionk 06.06.2017 12:19
sambilionk

U AMD opravdu zadna chyba neni, naopak je hodne sympaticky, ze AMD na problem upozornilo.

Problem je, ze si lidi kupujou polskej eidam plnej siricitanu a pak se divej, ze jim pribyva zdravotnich problemu. Taky potravinarska inspekce muze upozornovat jak chce, ze ty siricitany v polskejch sejrech patri v EU na seznam nedoporucovanych ikdyz zatim jeste nezakazanych konzervantu a ze v sejrech to rozhodne nema co delat a stejne to lidi kupujou. Ja jsem napriklad v Lidlu s Eidamem skoncil, kdyz jsem zjistil co to obsahuje za sracky a ze je to z Polska.

Chci tim rict, ze u pocitacu je to stejny, furt se najdou idioti, co si budou kupovat levne sestavy od HP a denodenne mame na poradne jejich narek, co zase nejde a ze to nejde upgradovat a tak dale.

S deskama je to to same, opet se setri a nechteji lidi pochopit, ze proste Z270 nebo X370 a nic jineho nebrat, ono takova osizena deska pak nejen nejde pretaktovat, ale do 5 let je pryc a spousta lidi si kupuje pocitac klidne na 10 let, coz by vetsinou stacilo, kdyby to melo solidni komponenty. Samozrejme je to svym zpusobem skoda, protoze lidi nektere funkce Z270 a X370 nevyuzijou, ale holt se neda nic delat, kdyz levnejsi cipsety vyrobci desek pohrbili.

Taky nepíšu ze je chyba u AMD, ale když vezmeš desky pro Intel B/H tak ty byli povedeny i na taktování než to Intel zatrhnul. Jenze mrkni na to co hlasali do ted na AMD forech taktovat se daj vsechny Ryzeny a prkno staci B,když řekneš kup X tak odpověď zbytečnost, to melo udělat AMD jak Intel a byl by klid.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru