Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Úskalí omezení soukromí na internetu

K tobe taky něco, ty rádoby nejchytrejsi na svete, který ale nic nezna a jen všude rozsiruje svoje vlastní domněnky, jako axiomy.

Jenze znalosti obecne a tebou placane smyšlenky, jsou ale oxymóron.



Takze taky k věci. Prvne si zjisti, kolik procent „radikalnich“ je mezi tim zbytkem „neradikalnich“. Obecne se udava číslo mezi 10-20% a to je 100-200 milionu rozdovadenych muslimku. Mimochodem tedy az mensi polovina obyvatel EU. Ale mnohem dulezitejsi je, ze zadny umirneny neexistuje, jak dokazuji slova například muslimského prezidenta Erdogana nebo spousty dalších imamu, kteří na rozdil od tebe studovali islam na tech nejislamstejsich skolach. Tak tady prestan lhat.



No a dal. Zakaz islamu nic neresi? Proc je teda zakazanej projev fasismu nebo nacismu? Taky to nic neresi? Tak ho povolime, ne? Doted, ani přes tvoje, velmi často proklamovane znalosti, intelygency atd. atd., jsi nepochopil, ze neexistuje umirneny muslim ani islam a ze islam není náboženství, ale ideologie.



Takze tvoje kecy, ze islam zaostava vývojem – prvne si ty smoulo zjisti, ze islam ze z podstaty nemůže vyvíjet. Precti si nekdy ty knizky, toho megakozomrda nebo ty další, co jsou o nem. Abys konecne prestal lhat a delat ze sebe porad většího vola. Tady to na to mozna skoci, ale kdo o tom aspoň trosku něco vi, tak si akorát mysli, ze ses blbej jak pantok, protože to, jak se tý ludia chovaji, za to prave muze ten islam, oni se jen chovaji tak, jak je v tech knihách a spisech psano. Mimo jiny si taky zjisti IQ zemi, kde vlasnou muslimove a pak si zjisti, proc tomu tak je. Napovim ti, hledej napriklad - Yncest.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality