Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Warez fóra jsou nelegální

Pokud si koupim auto a nasledne ho vybavim tuningovyma neoriginalnima dilama, tak prekvapive nic neporusuju a vyrobcovi a prodejcovi auta je to uplne jedno.

Ano, vim o namitce kupujes si licenci, ale tohle je opravdu jen oblibeny vyklad ochrancu autorskeho zakona. Selskym rozumem a jako nepravnik ho mohu aplikovat, jsem si proste neco koupil a budu si s tim soukrome delat co chci a pokud nekdo poskytuje vlastni autorske dilo (crack), tak rozhodne nedela nic spatneho, dokud crack nespojis s nelegalni kopii hry, tak nevidim problem. A navic nelegalni kopie hry maji vetsinou crack zabudovany, tudiz problem by mel bych hlavne v poskytovani tech nelegalnich kopii her.

Osobne jsem vzdy na strane piratu a stvou me jakekoli zasahy proti nim, protoze jsem presvedcen, ze minimalizace pirateni je mozna osvetou a privetivejsi obchodni politikou (napriklad aby ve hrach nebyly ochrany kvuli kterym ma pirat lepsi zazitek ze hry nez ten co si to koupil). Tohle ukazovani svalu dava lidem pri pirateni spis pocit odboje proti tem zlym misto, aby v nich vyvolavalo soucit s vyvojarema, kteri proste potrebuji za svou praci zaplatit, stejne jako vetsina nas ostatnich chce za svou praci nejake penize.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality