Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Warez fóra jsou nelegální

sambilionk: to z toho odkazu muze bejt hodne dobry, ale asi se to bude tezko shanet i na netu. :-/

MM..:

da sa pri tom sediet aj 24/7
Jak je to na Slovensku nevim, ale rekl bych ze hodne podobne jako u nas. Za prve americke serialy o ktere mam zajem s minimalne rocnim zpozdenim vyjma HBO, tam uz se celosvetove premiery ve stejny cas naucili. Za druhe zdaleka nejde v CR vsechno z toho co jsem z americkych serialu videl ani s mnohaletym zpozdenim. Za treti pokud to jde, tak pouze dabing a ten to kolikrat dokaze uplne zahodit, cest vyjimkam. Tech serialu, u kterych je moznost prepinat anglicky a cesky zneni je minimum. Mne vyhovuje originalni zneni s titulkama, protoze sice se obcas chytam docela dobre, ale obcas bych bez titulku nepochopil pointu. Mame tu pomerne slusnou komunitu, ktera vytvari fanouskovske titulky pripadne titulky pro neslysici.

Ano uznavam, ze chtit dabing je mimo moznosti producentu a muze si to dovolit HBO u veci ve sve produkci, ale jinak to proste pro par ceskych a slovenskych divaku nelze vyzadovat. Titulky jsou preci jen jednodusi a myslim, ze by komunite nijak nevadilo, kdyby alespon umoznili titulky od nich, ale ani to treba Netflix neumi.

Kazdopadne jak rikam, mam zkusenost od rodicu, kteri uz v duchodu maji vic casu a nechteli cekat az dojedu s novyma dilama na flashce a taky maji castecne jiny vkus a sleduji veci, ktere ja ne, tak hledali neco, poridili kabelovku, v podstate k nicemu, slatatniny, takze to zase zrusili a nechali si jen balicek historie a priroda. Nakonec po dlouhem hledani co by je mohlo zajimat a zaroven titulky podminkou, dabing vyhodou, tak nasli to HBO GO, ty maji v CR jednoznacne nejlepsi nabidku, to bezpochyby. Ale docela je otec obcas rozcarovanej, ze to pusti a nic, technicke problemy na strane HBO. Druha vec, ktera se nelibi mne na tom, ze jim to jede pod Silverlightem, tam ma myslim HBO jeste hodne prace, aby to melo odpovidajici technickou kvalitu.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality