Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Microsoft ještě na Windows XP a Vista nezapomněl. Vydal pro ně aktualizaci

Prave jsem zjistil, ze clanek jsou lzi!

jezekhifi: Ano, mam Visty na notebooku, ktery stale pouzivam, XP pak mam na starem pocitaci, takze to tam nainstaluji, ale v podstate jen aby se nereklo, pocitac uz nepouzivam, ale rozhodl jsem si ho nechat jako takovou starozitnost. :-)

Zpet k tematu: Zminene aktualizace podle katalogu Microsoftu vysly pro vsechny systemy jiz v breznu-dubnu a tou dobou byly jeste Visty podporovane, takze mi pri pokusu o instalaci Visty zahlasily, ze uz je update nainstalovany. Neni teda pravda, ze Microsoft dodatecne aktualizuje Windows Vista, podpora v dubnu skoncila a nic se nemeni.

Jina situace je u Windows XP, kde se ukazalo, ze v systemu jsou kriticke bezpecnostni chyby a proto se Microsoft odhodlal vydat dve aktualizace KB4012583 a KB4012598 i pro tento system a to s vice nez dvoumesicnim zpozdenim. Jednoduse situace se stala natolik kritickou, ze Microsoft ty aktualizace prevedl i na XPecka. Doporucuji vsem aktualizovat.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality