Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Tak Ryzeny R3 jsou tady, paní Müllerová!

AMD me zklamalo.

RyZen 3 sice proklamuje jako konkurenci Core i3, ovsem to se docela spatne prodava, protoze mu Intel vytvoril konkurenci ve vlastni staji - Pentium HT. Jsem-li teda zajemce o levny pocitac, nevidim jediny duvod to nepostavit na Pentiu G4560 nebo G4600.

Osobne bych teda RyZen 3 radeji prohlasoval za konkurenci Core i5, ovsem je fakt, ze ten vykon je proste slabsi, ale zase je to levnejsi. Takze ja jsem presvedcen, ze to marketnigove oddeleni AMD opet nezvladlo. Takhle budou lide dale vyzadovat Core i5, protoze Core i3 a jeho nahrazku RyZen 3 preci do herniho pocitace nedaji. :-/

APU Bristol Ridge je mi uplnou zahadou, proc by si proboha mel nekdo porizovat neco tak zoufale zastaraleho, kdyz AMD RyZen Mobile je udajne za dverma? Leda ze by AMD melo nejake problemy a RyZen Mobile jen tak nebude, tipoval bych to na nezvladnutou grafickou Vega cast. Jinak neprijemnou konkurenci pro Bristol Ridge jiste bude Intel Core i3 s HD Graphics 630. Tomu mel utect az prave RyZen Mobile, ale kdovi kdy bude.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality