Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Rybka: úvaha o kurvítkách od Apple

dlaždice prostě málokdo překousnul.
- Je dobré si uvedomit, že dlaždice byly hlavně proto, ze šlo o první plně dotekové OS vubec, Microsoft Surface používam od Windows RT opravdu bych na dlaždice nenechal dopustit, od příchodu Windows 10 je jiz možné použít bud zobrazení pro tablet, nebo Desktop, kde dlaždice, nemas-li dotekovou obrazovku prostě nepouživáš.
(' Někdy zkus ovládat systém dotekově, uvidíš sam ze ty tzv dlaždice něco do sebe mají i když to mohlo byt lepší, ale to je u všeho a vždycky')

- Co se týka kvality, Microsoft Surface jsem ani jednou nemusel reklamovat, i přes první verze Windows 10 ("kde jsem u Surface 3 PRO musel UPgradovat z 8.1 Bing") byly sice menší problémy a to i z vydrží baterie, ale Microsoft na tom docela rychle zapracoval, nic vic bych tomu asi vytknou co neměl.

- Po HW stránce je to také korektní, přece jen Intel Core i5 + 4Gb DDR3 taky něco zvládnou, ani za 2K obrazovku se nemusí stydět, kde hodně notebooku jsou jen FullHD a panelem TN, hodně si važím i DPort vystupu a aktivního portu USB 3.0.
('kdyby se tenkrát Windows Phone držel trochu svižneji na trhu aplikací, tak bych určite zakoupil i Windows Phone, uvídme co přinese Windows Phone model 2017' ;-))

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality