Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Rybka: úvaha o kurvítkách od Apple

Samozrejme, ze jde o dlazdice.
On se nikdo nehada, ze by dlazdice nesly pouzivat na mobilu nebo proste dotykovych displejich, ale celej svet jel na nedotykovych desktop PC. Co myslis, ze by i nekdo s IQ opice asi rekl: Kdyz celej svet jede na nedotykovym zobrazeni, vymeni lide ze dne na den zpusob pouzivani pocitacu a prejdou na plne dotykove ovladani nebo se na Microsoft vyserou (pardon, ale sem se jine slovo nehodi) a budou to nadale ovladat mysi?

Je proste neuveritelne, ze byli v Microsoftu takovy idioti, ze verili v okamzity prechod na dotykove ovladani, to je snad najivnejsi nez vira v pohadkove bytosti.

Tohle byl totiz skutecny duvod pro pad celeho microsoftiho Windows Phone, oni proste nasrali naprostou vetsinu zvych zakazniku a tem ikdyz by se dlazdice na mobilu treba i libili, tak do toho nesli, protoze jich meli plny zuby z PC.

Uvedom si, ze idiocie Microsoftu nikam nezmizela, jen pod tlakem zakazniku udelali ustupky. Copak by me nekdy napadlo pouzivat ClassicShell? Nenapadlo, jenze 30 let pomalu od Windows 95 pouzivam klasickou listu Start a ve Windows 7 byla dovedena k dokonalosti. Nechci uz nikdy v zivote pouzivat pocitac jinym zpusobem, mozna je to nesmyslne konzervativni, ale NEBUDU to pouzivat jinak a ta lista s presne tou nabidkou ve Windows 10 chybi. Nahrazka od Microsoftu je slaby odvar, takze si to emuluju pres ClassicShell a jsem spokojen. A dela to takto kazdy koho znam.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality