Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Hodnocení příspěvků na poradně

Svatá prostato, máš naprostou pravdu! :beer:

Jen pár zajímavostí z této diskuze:

1) +- funguje na kopec weboch

Možná by si tu měli někteří uvědomit, že být o krok "vzad" někdy znamená být spíše o krok vpřed. A ne razit pravidlo, že to mají všichni a všude, tak to uděláme taky, jelikož je to dnes nutný standard, bez kterého se žádná diskuze neobejde.

2) ale verime, ze vacsina to oceni ako prinos.

Přínos konkrétně čeho? Čemu? Komu? Správně píšeš, jako pár dalších zde, že to bude pouze zdrojem a prostředkem pro války, jinak to žádný pozitivní přínos mít nebude/nemůže. Jediná relevantní věc, která tu od pradávna funguje, jsou hvězdy, které dle mého dostatečně vypovídají o charakteru a vědomostech daného uživatele/rádce. Pokud přijdu kamkoliv prvně do diskuze a budu si chtít ověřit serióznost toho, co mi radí, poslouží mi k tomu historie jeho odpovědí a rad, popřípadě prokazatelné či viditelné pozitivní ohlasy od ostatních uživatelů na jeho osobu. Nikoliv frikulínské zelené plusy či červené mínusy, které jsou z 90% od zakomplexovanců.

3) nastastie tento navrh pre malo hlasov nepresiel.

Možná jsem jen slepý, ale nikde jsem si do dnešního dne nevšiml, že by zde byla nějaká veřejná diskuze/anketa pro všechny místní uživatele, kteří by měli možnost hlasovat, konkrétně pro či proti tomuto "vylepšení a inovaci". Ostatně jak psal včera Sambilionk..

Musel jsem si zvyknout na nový design, musím si zvyknout i na tohle. Ačkoliv jsem nikdy nepochopil, proč se musí neustále měnit něco, co funguje naprosto korektně. A výmluvy kvůli mobilní verzi, to mi přijde zrovna na PC poradně dosti úsměvné. Ne všechny weby jsou dnes optimalizované pro mobily ke 100% blaženosti uživatelů, přesto fungují. Tohle už mi přijde spíše jako mimibazárek, kde maminky hodnotí, která dopřává svému capartovi lepší pampersky.

Nepopírám nějaké zásluhy a tu snahu o vylepšení a zdokonalení, ale někdy je potřeba spíše brzdit a alespoň trochu se zamyslet nad tím, než něco vypustím do světa. Ne vždy je nutné neustále něco vylepšovat. Je mi to šumák, ale tohle je jen můj osobní názor.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality