Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Hodnocení příspěvků na poradně

- Prestan placat, ano mam i jiny ucet nez XoXo a Co jsem jediný ? Nebo pouzívam jiný ucet k vyrizování uctu nebo abych nadaval lidem do kokotu jako nekterí ? Ne, jen na odpoved tazatele (jak uz jeden Admin uvedl "jsou to jen prezdívky") , tak uz si me prestan furt tahat do huby posahance, uz na zivot jsi to psal, nikoho to nezajímalo...
PS : A né, detinsky na kazdý tvuj prispevek klilat - nemusím a reaguji jen kdyz si me beres do huby, nebo mi apon près soukromé zprávy nepis, "sak bez se poradnu bavit a kasli na ostatnych ", tady z pravidla do me valí jen 3 lidi, ty se jeden z nich"..
* Zbytek primomínek na mé konto, jsme si s normalníma lidima vyridi pres SZ jak normální lidi, ne vzdy musí z kazdým souhlasit, ale vzdy se da dojít alespon k nejakému kompromisu, kritika se nelibí nikomu, ale da se prekosnout, ale abys me bral dohuby fur, nebo brat furt jak priklad kdyz poukazujes na nec spatného, to by asi nebavilo nikoho..

(popripade se omlouvam lidem co muj prispevek cetli, muze se zdat hulvatcky a krajne neslusný, ale tyto pripomínky uz trvají hodne dlouho a uz zacinam byt Opravdu unavený byt stale za vzor DEBILA)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality