Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Hodnocení příspěvků na poradně

Možná by si tu měli někteří uvědomit, že být o krok "vzad" někdy znamená být spíše o krok vpřed. A ne razit pravidlo, že to mají všichni a všude, tak to uděláme taky, jelikož je to dnes nutný standard, bez kterého se žádná diskuze neobejde.

To je uhol pohladu. Pre teba je to krok vzad, pre ineho vpred. Otazka je, koho bude teraz viac. My verime, ze je to krok vpred, nakoniec tento krok sme preberali na pozadi roky.

Přínos konkrétně čeho? Čemu? Komu? Správně píšeš, jako pár dalších zde, že to bude pouze zdrojem a prostředkem pro války, jinak to žádný pozitivní přínos mít nebude/nemůže. Jediná relevantní věc, která tu od pradávna funguje, jsou hvězdy, které dle mého dostatečně vypovídají o charakteru a vědomostech daného uživatele/rádce. Pokud přijdu kamkoliv prvně do diskuze a budu si chtít ověřit serióznost toho, co mi radí, poslouží mi k tomu historie jeho odpovědí a rad, popřípadě prokazatelné či viditelné pozitivní ohlasy od ostatních uživatelů na jeho osobu. Nikoliv frikulínské zelené plusy či červené mínusy, které jsou z 90% od zakomplexovanců.

Hviezdy su trosku kontroverzne...malokto je multivseved a ked je niekto zlaty radca lebo je expert na hw (naprikla M-Pol), ale nie je uz expert na siete a pokusal by sa radit tam budu jeho rady asi kontroverzne a mozno poradi aj zle...ale ma predsa zlateho radcu tak on nemoze radit zle nie? Ovela objektivnejsie su +-, co sa uz dokazalo na mnoho weboch, kde to efektivne funguje. My cerpame inspiraciu hlavne zo zahranicnych webov, takze ak to funguje tam musi to ist aj u nas.

Možná jsem jen slepý, ale nikde jsem si do dnešního dne nevšiml, že by zde byla nějaká veřejná diskuze/anketa pro všechny místní uživatele, kteří by měli možnost hlasovat, konkrétně pro či proti tomuto "vylepšení a inovaci". Ostatně jak psal včera Sambilionk..

Verejna diskusia je fajn, ked sme si neni niecim isti. Akonahle sme tak sa s uzivatelmi neradime a rozhodujeme sa "vnutropodnikovo" na zaklade konsenzu.
Pozri mne sa tiez niektore zmeny mozno nepacia, ale kedze vacsina mojich spolocnikov bola za tak presli a mam ovela vacsie pravo byt nasraty ako ty lebo akoby povedal Spongbob "ja sem tady vedouuuciii"....vidis a je mi to trt platne;o).
Moj osobny nazor, ze doterajasie zmeny su len velmi male a kozmeticke pre bezneho usera a pokial sem chodim len po rady nebudem sa nad nicim extra vzrusovat.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality