Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Hodnocení příspěvků na poradně

Máš pravdu, zcela jistě je to o úhlu pohledu a uživatel pode mnou radí, hodnocení vůbec nesledovat. Vezmu to teda v jednom příspěvku. Podle mě to není řešení problému a ptám se. Proč by se zde měli vyskytovat věci, které bychom měli (raději) přehlížet? Podle mě je to jen další hřebíček do rakve, je to spíše matoucí a v hlavách nových uživatelů to může napáchat značný chaos.

Představ si sebe jako nezaujatého člověka, který sem poprvé přijde, nikoho tu nezná a u většiny příspěvků nějakého rádce uvidí nemalý počet mínusů. Co si o takovém člověku pak pomyslíš? Budeš mu věřit?

O to více děsivý je ten fakt, že ty plusy a mínusy nejsou nijak omezené či korigované. Už jen kupříkladu ta známá óda AMD vs Intel, nV. Jen si představuji, jak nějaký zapařený AMD srdcař se baví tím, jak celý den kliká na mínusy u Inteláckých příspěvků, ať jsou sebevíce pravdivé. Kde je pak nějaký přínos a pozitivum toho hodnocení?

Nevím, ale nikdy jsem tu nějak nepostřehl, že by tu kterýkoliv rádce radil v něčem, v čem se nějak extra nevyzná. A už vůbec nevěřím tomu, že konkrétně zlatý rádce by si dovolil radit v něčem, o čem by nebyl 100% přesvědčen. Tohle už se tu přece řešilo a stačilo by k hvězdičce uvést i danou kategorii, ve které mu byla ta hvězda udělena.

Jak říkám, je mi to jedno. Ten, kdo tu bývá denně, tak už většinu místních zná a orientuje se v tom, ale lituji ty nováčky, kteří si sem přijdou s dobrým úmyslem pro radu a budou dle mého značně zmateni z toho, proč má například M-Pol (zlatý rádce) X mínusů za to, že si dovolil doporučit zdroj Seasonic. Mínusy mu nasázeli Franta troll a Pepa Omáčka, kteří zdroje Seasonic nesnáší a raději mu doporučují Enermax, který mají už celý týden ve svém PC, který jim perfektně funguje, takže je to jediná správná volba. Také si samozřejmě nezapomněli dát plus za svojí skvělou radu. A v tu chvíli je problém na světě..

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality