Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Problém najit ovladace, potrebujete informace o vasem PC, nebo modrych obrazovkach BSOD ?

[h2]DriverCloud[/h2]
- U starsich PC (a né jen) neni vzdy najit ovladace jednoduché, vyrobci co své oficialni stranky pro svuj Hardware neaktualizuji, nebo jsou smazany, spravce zarizeni ukazuje vykricniky neznamy HW prvek jak se v tom vyznat jak najit patricny ovladac ? DriveCloud by mohlo byt pro vas reseni, at k 'IDENTIFIKACI' urcitého HW prvku, nebo primeho stahnuti ovladace|driveru..

[h2]Co to vlastne dela a umi ?[/h2]
- V prvé rade mate dve moznosti, bud spustit|pouzivat vas program (umi i zobrazit teploty, info o HW castech) bud "ONLINE", ale také "OFFLINE".
- Kuprikladu pro vyhledavani ovladacu bue potrebovat samozrejme interentové pripojeni, ale kuprikladu k informacim o vasem PC, teplot nebo napajeni staci Offline.

1. Ovladace
[80007-services-driver-img-fr-png]
2. Info PC
[80006-services-conf-img-fr-png]
3. Monitoring (napeti, teploty)
[80008-sys-png]
4. BSOD CRASH :
[80005-ddbsod-png]
5. Autoruns|WinSat
6. Nainstalované programy
7. Spustené sluzby
etc.
etc.

[h2][PRO KOHO JE URCEN][/h2]
- Uziti je velmi jednoduché a zvladne ho kazdy, hlavne pro uzivatele kteri maji problém nekteré informace z PC dostat nebo je zobrazit..
- Program jsem uz pouzil nekolikrat (uz i pred lety, kdyz nesl jeste jiny nazev - MaConfig) a jsem opravdu spokojen, proto bych se chtel rozdelit hlavne s temy, co pouzivaji né zrovna oblibené a SW u kterého jsem spise skepticky typu SuperDriver, BOOSTER a podobne které bych moc nedoporucoval.

*MANUFACTURES|Vyrobci
https://www.driverscloud.com/en/drivers

*Vice informaci
https://www.driverscloud.com/en/features

*Nastahnuti
DriverCloud https://www.driverscloud.com/

Komentář k aktualite

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality