Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Zhrnutie októbra 2017

V nasledujúcom mesiaci by sme chceli priniesť označovanie najlepších odpovedí. Autor otázky bude môcť po jej vyriešení označiť odpoveď, ktorá mu najviac pomohla pri riešení jeho problému. Táto odpoveď bude následne zvýraznená a zobrazená hneď pod otázkou.

Toto sa mne osobne páči. Ak niekto dostal na svoju otázku niekoľko odpovedí (možno aj väčšina svojim spôsobom bola správna) označí a zvýrazní len tú najlepšiu, ktorá mu pomohla vyriešiť jeho problém.

K tým plusom a mínusom len toľko, že chodím a prispievam aj na iných hlavne zahraničných fórach, kde sa komunikuje výlučne v angličtine a tiež existujú +-, čo samo o sebe nič nemusí vypovedať, lebo je to subjektívne a ničím nepodložené, hlavne ak to hodnotia "lamy"...
... a hlavne si tam nikto nedovolí nikoho osočovať...

Tiež som sa stretol s tým ,že užívatelia "rozdávajú" tzv. "like" ak sa niekomu páči odpoveď, prípadne mu pomohla. Niečo ako "dislike" neexistuje... Čiže odpoveď s mnohými like (teda plus) môže náhodný čitateľ považovať za prínosnú odpoveď, bez toho, aby ju musel overovať a skúmať či je naozaj správna.

Toto je ale podmienené tým, že za nesprávnu alebo zavádzajúcu odpoveď nikto neudelí + (trošku iná mentalita ako u nás :-) ), ak aj náhodou áno - zasiahne moderátor, admin...

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality