Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Novinky: firmy prchají z YouTube

Znechucené firmy prchají z YouTube

Například kanál s názvem Toy Freaks, který od roku 2011 zhlédlo už sedm miliard diváků, obsahoval záběry na plačící sedmiletou holčičku se zakrvácenými dásněmi, odkud jí právě otec vytrhl mléčný zub. Týž otec na jiném klipu děsil živými hady tutéž holčičku a její devítiletou sestru, přestrojené za nemluvňata.
V jednu chvíli byl přitom kanál Toy Freaks zdaleka nejsledovanějším na YouTube, což znamená, že otec vyděšených holčiček vydělal na těchto záběrech milióny.

---

Nevim, co je na tom pravdy, ale leta tvrdim, ze je Google naprosto neschopna firma a ze v rukou jakekoliv jine by Android byl uplne o necem jinym, proto je mi take stale nepochopitelne, proc to konkurence jako Microsoft nebo Canonical bez boje zabalila. Tady je to sice o Youtube, ale pocitam, ze podobne rizene je v Google vsechno.

Zdroj: novinky.cz
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
On je to dost pruser, protoze na demonetizovani nevhodneho obsahu nasadil Google nejakou AI, ktera j… nový
kubik 30.11.2017 11:50
kubik
preziva ze sve namornicke penze jestli jde o soudky rumu, tak tím se chvíli zabaví. poslední
ledníbrtník 30.11.2017 18:38
ledníbrtník

On je to dost pruser, protoze na demonetizovani nevhodneho obsahu nasadil Google nejakou AI, ktera je uplne mimo a demonetizuje skoro kazde video. The Mighty Jingles (komentuje World of Tanks) rika, ze v podstate prisel o zdroj prijmu, protoze mu vypadly vsechny videa, a kdyz nahraje nejake nove, tak mu ho okamzite AI demonetizuje. Da se odvolat, ale trva to nekolik dni a po te dobe uz se na to video skoro nikdo nepodiva - takze preziva ze sve namornicke penze :)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru