Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ceny "šílený", dostupnost téměř žádná.

Ono se to deje zhruba od kvetna 2017 kontinualne. Spousta lidi nakupuje nove PC, protoze cekali na RyZen a stejne tak ted se cely podzim cekalo na sestijadro od Intelu Coffee Lake a na porad dne jdou upgrady od Core2Duo az po Haswell. Je toho hodne a tak se vyrobci grafik nedokazali zasobit, ale proste sve sklady kontinualne vyprodavali.
Do teto situace prisli tezari kryptomen a zkoupili zbytek, no a ted proste karty nejsou a dostane se na lidi na prednostnich trzich, kteri to okamzite zkoupi a u nas mame proste smolika.

Zvyseni vyroby take nepripda v uvahu, protoze NVidia ani AMD s touhle situaci nepocitali a nedokzi hned vyrobit vic cipu a navic i kdyby ano, tak nejsou pameti a tudiz vyrobci karet stejne nemuzou vyrobit vic nez kolik pameti meli dlouhodobe objednano.

Je proste hloupe rict, ze za to muzou tezari. Ano na situaci se podepsali, ale je to jako kdyz budou mit na krame posledni dve mlika a ty koupi Franta co tam sel minutu pred tebou. Taky preci nebudes svadet na Frantu, ze kvuli nemu neni mliko.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality