Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Zhrnutie decembra/prosinca 2017

ale hodne sve prispevky edituju

• Ulà, ja tak prumeru 5x (2x az 8x). Jinak prispivas docela casto, tak proc né.
* Cesky je to cim dal horsi, pritom jsem si rikal, kdyz si cestinu budu udrzovat alespon pisemne, pres poradnu ze se bud zlepsi nebo to nebude horsi, tak mozna je to lepsi jak mich 10 prvnich prispevku nekdy nazacatku roku 2012-13 ? Ale hur se mi cte, jak to prirovnat, jako by jsi mel cist co ja vim recky nebo alespon anglicky, kde sem se uz nekolikrat pristihl ze tazateli odpovidm na zcela neco jiného, kde spatne pochopim nebo prectu jeho dotaz. Tyjo, tak si nejak predstavuji dizlekci jak ty slova uz spis litaji, ale mam to jenom s cestinou.
Si vem ze v cizine musi prevratit mozek, protoze se v tech zemi se rika treba TEN voda a podobne a vubec tvary vet a ..

• Ale zas je treba blbost, jsem videl jednu cesku co byla 2 roky nekde v Anglii, dojela do Cr a zacala mluvit zpusobem " Uz sHu skoro tHri roky v Anglii " a tak vis s anglickym prizvukem, to IMHO blbost. Ja uz ziju prakticky skoro vic casu mimo Cr jak v Cr, ale urcite nemluvim jak ventil.
* Jasny, urite bych nechte pridaval fr slova a vetu bych si musel rychle skladat v hlave dopredu, ale nemluvil bych zpusobem " Oui oui žek bych ze budou tRRi hodiny, kamaRRàde".

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality