Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Zhrnutie decembra/prosinca 2017

Predchádzajúci mesiac boli sviatky a hoci sme trávili väčšinu času s rodinou, niečo sme predsa len stihli. Nižšie nasleduje zhrnutie predchádzajúceho mesiaca, ako aj to, čo chystáme na mesiac budúci.

Vkladanie embedovaných videí

Jednou z úloh, ktoré sme mali naplánované na december, bolo vkladanie embedovaných videí z YouTube do príspevkov.

Ak navštevujete poradňu častejšie, pravdepodobne viete, že po registrácii získate možnosť vkladania obrázkov do svojich príspevkov vložením odkazu na obrázok v tagoch img. V predchádzajúcom mesiaci pribudla možnosť vkladať aj videá.

Videá je možné vkladať podobným spôsobom ako obrázky použitím tagu video. Medzi tieto tagy stačí umiestniť odkaz na YouTube video a o zvyšok sa postará formátovanie príspevku. Ak prekopírujete odkaz do formulárového prvku pre vkladanie textu a daný odkaz označíte, stačí kliknúť na ikonu YouTube a editor uzavrie označený text príslušnými tagmi.

Hodnotenie odpovedí

Ako každý mesiac, aj v tomto zhrnutí vyhodnotíme najviac hodnotené príspevky a tiež aj používateľov, ktorí tieto príspevku najviac hodnotili.

Počas decembra ste rozdali 1 569 hodnotení, z ktorých bolo 1 069 kladných a 500 záporných. Sme radi, že prevažujú tie kladné hodnotenia. Používateľ davidrome sa opäť podieľal na 30 % všetkých hlasov, tentokrát ale kladných. Z vyhodnotenia sme jeho hlasy opäť vylúčili.

Najlepšie hodnoteným príspevkom s 8 kladnými bodmi je odpoveď na otázku o ukladaní súborov na plochu, ktorú napísal ledníbrtník. Písal v nej, že stiahnuté súbory patria mimo systémový disk a na ploche potom stačí mať len odkaz.

Druhým a tretím najlepšie hodnoteným príspevkom so 7 kladnými bodmi sú reakcie na zhrnutie minulého mesiaca, ktoré obidve napísal touchwood. V jednom potvrdil udelenie trvalého banu titanicovi a v druhom sa vyjadril k zverejneniu štatistík o najaktívnejších prispievateľoch, ktoré navrhol MaSo.

Po 7 kladných bodov získali aj aktuality, pričom jedna z nich sa týkala predchádzajúceho zhrnutia mesiaca a druhá bola informácia o pridanom vkladaní videa.

Najhoršie hodnotený príspevok so 7 negatívnymi hlasmi bola negatívna reakcia k tomu istému návrhu zverejnenia štatistík o najaktívnejších prispievateľoch.

Najaktívnejší prispievatelia za rok 2017

- MM.. (5 464 príspevkov)
- kozakl (4 015 príspevkov)
- karel (3 825 príspevkov)
- Wikan (3 431 príspevkov)
- Redmarx (2 748 príspevkov)
- lední brtník (2 639 príspevkov)
- touchwood (2 610 príspevkov)
- sambilionk (2 199 príspevkov)
- XoXoChanel (1 940 príspevkov)
- Prasak (1 835 príspevkov)

Najaktívnejší prispievatelia za celý čas

- MM.. (95 206 príspevkov)
- karel (59 201 príspevkov)
- lední brtník (52 939 príspevkov)
- touchwood (45 125 príspevkov)
- Wikan (36 939 príspevkov)
- mif (36 513 príspevkov)
- Prasak (29 632 príspevkov)
- L-Core (28 883 príspevkov)
- host (27 157 príspevkov)
- Jan Fiala (22 674 príspevkov)

Plány do budúcna

Ďalšou vlastnosťou, ktorú plánujeme implementovať v januári, je zobrazovanie toho, kto hodnotil daný príspevok kladne alebo záporne. Budete mať tak možnosť hneď vidieť, kto s daným príspevkom súhlasí alebo nesúhlasí a podľa toho si spraviť vlastný názor.

To je v rámci tohto oneskoreného zhrnutia minulého mesiaca všetko. Ďalšie mesačné zhrnutie môžete čakať vo februári.

Komentář k aktualite

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality