Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem TEST: AMD Ryzen 5 2400G a Ryzen 3 2200G vs Core i3

A tito lide s vyssim rozlisenim, jsou to zaroven uzivatele PC, kteri nepouzivaji diskretni grafiku? O to totiz jde ve sporu s tačem. Ze lidi ktere oslovi konkurencni produkty G4600, 2200G a i3-8100 asi nebudou ti, kteri maji doma nejaky monitorovy highend nad fullHD.

Chci tim proste rici, ze AMD porad nedokaze konkurovat snesitelnemu lowendu Intelu G4600. RyZen 2200G se spise zda jako konkurence pro i3-8100, ktery mi prijde v tuto chvili, ze malinko preslapuje na miste a nevi co dal, protoze lowend to neni a zase v mainstreamu uz se uzivatelum vyplati priplatek za i5. 2200G, jak jiz jsem popsal, sve misto na trhu urcite ziska, ale trochu jsem cekal, ze AMD da i konkurenci pro ty Pentia G. Takto si zakaznici budou muset rozhodnout, jestli opravdu tu lepsi grafiku vyuziji a priplatek ma smysl.

Jinak tač uz tu nekolikrat ukazal, ze je fanatik, takze ja tomu, ze Intel ovladac neumi vyssi rozliseni neverim, ale chtel jsem mu dokazat, ze se myli a ze ikdyz prijmu tuto jeho tezi, tak furt to co rika, jaksi nevychazi.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality