Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Masivní "únik" dat z Facebooku má politický přesah

https://video.aktualne.cz/dvtv/50-milionu-zneuzitych-uctu-nechavame-se-manipulovat-davame-s/r~9bfd4c9c2c5311e8aca5ac1f6b220ee8

data z Facebooku neunikla, takhle funguje

---

Ale i ten rozhovor s Petrem Koubským je v podstatě nesmyslnej. Nicméně je to dobré pro představu, jak moc lidi netuší, která bije. V rozhovoru mladá v oboru zcela nevzdělaná reportérka pokládá nerelevantní otázky, protože zjevně vůbec netuší.

---

Já k tomu mám jen tolik, že i potom co jsem se odhlásil z odběru zpráv od Ubisoftu (myslel jsem, že je to kvůli hrám, že ti ťamani víc hrajou PC hry, ale není), tak Facebook neustále trvá na svém a stále mě snaží nabízet přátele z Vietnamu a Malajsie, teď poslední dobou přibývají i nějaké zahalené osoby, ale přestože mu trvale tyto osoby označuju, že je do přátel nechci, tak je Facebook neodbytnej. Jinak na Facebooku mám jen 5 českých přátel, profil mám vyplněný částečně, ale všechno pravdivé údaje. Absolutně jsem nedal Facebooku jedinnou záminku, aby mi stále nabízel vietnamské "známé" a vietnamské stránky.

---

Doufám, že bystřejší čtenáři už pochopili, co chci říct, ale pro jistotu to sem napíšu. Z Facebooku a Googlu se vytváří dojem nějakého Velkého bratra, který o vás ví úplně všechno a přitom jejich umělá "inteligence" odhalí tak maximálně úplné hovno. Jim situace samozřejmě vyhovuje, protože pro ně je dobré vést se na vlně, že jsou tak dobří, když přitom umí prdlačku.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality