Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows 7 je hustě děravý, hádejte ...

Tohle si myslim, ze muze byt pro mnoho uzivatelu problematicke. Pominme ted, ze nekteri bytostne nesnasi Windows 10, ono v mnoha pripadech dnes opravdu Ubuntu muze spouste lidi stacit a kdo nechce Win10, tak myslim, ze neudela chybu, kdyz minimalne ten prechod na linux (Ubuntu) zkusi.

Take neresme firemni uzivatele, my treba v praci mame jeden stroj z duvodu pripojene masiny na XPeckach, ale aspon jsem ho odendal ze site a vyresil jsem si to tam tak, ze mam vedle druhy PC s Windows 7, na tom mam dve sitovky, jedna jede do site, kam se ukladaji data a druha do toho XPeckovskeho PC. Takze si proste z XP vytahnu data kazde odpoledne do Win7 a odtud to poustim na server. Ajtaci byli radi, ze jsem si to takto vyresil sam, jine cesty obavam se neni. Ale zbytek stroju je na Windows 7 a jsou v siti a predpokladam, ze si vedeni predstavuje, ze to takto pojede jeste mnoho let, pritom upgrade na novejsi OS neni od vyrobce programu pro ty pripojene stroje realny.

K cemu se chci ale dostat nejsou ani lidi jako L-Core se specialnimi programy, ti vetsinou maji moznost jet ten program ve virtualu. Dostat se chci ke hram. Jsou tu proste typicky XPeckovske hry, ktere se na Widows 7 daly rozjet, ale na Windows 10 uz moc ne, pritom na tyhle hry neni ve virtualu nebo v emulatorech porad dost vykonu a nemyslim, ze za dva roky bude. Opravdu stare hry uz obvykle zvladnou pri rozumnych FPS nejaky emulator, ale takove ty starsi ale uz dost narocne na vykon jsou Windows 7 myslim stale dost jasna volba. Takze nejaky prechod na Windows 10 asi u kdejakeho hrace nehrozi. Je to proste zrale na dva domaci PC, jedne s Win7 a druhy s Win10 zase kvuli novym hram s DirectX12. :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality