Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows 7 je hustě děravý, hádejte ...

- Momentalne jsem jiz ted na verzi 1803 (17133.1) Redstone 4 ( pristi Redstone 5 Build 17634). Verzi INSIDER, mam hlavne kvuli "vitrualni realtie", ktera je v této verzi podstatne lépe propracovana, vice nastaveni, nové prostredi, ovladace Up verze, proto jsem na Insider kanalu. (prispivat posilanim ruznych error hlasek prostrednictvym telemetrie mi nevadi, kdyz jim to pomuze, aby urcitou vec opravily, tak proc né (jnak pouzivam jen BASIC telemetry, posilani jen Bugs, verzi drv atd, nic sileného) ..

- Na "1083" hry které nebylo mozné sustit u vychozi verze "Windows Threshold", i nekteré [DOS] hry (jde i pomoci NTDVM) jsem spustil (pres pravy klik mysi jde i hloubeji nastavit PPP, coz muze odstranit prolbém se "scaling"/pixel), nejde jen o prostredi, ve kterém aplikace XP budou executovany ale i pridani "opravdovych" LINUX nastroju, které budou moc ovladanany pomoci konsole (né jen par nativnich, jak tomu bylo dodnes), coz urcite uvitaji administratori siti.
* Ale za tu dobu uzivani insider verzi, jsem videl hodne veci prijit, ale v hodne pripadech se v konecné vrzi RTM neobevily, Redstone 5 je jeste daleko.

[TiP] vDOS pro Windows 10 : https://www.vdos.info/index.html
[81894-vdos-jpg]

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality