Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows 7 je hustě děravý, hádejte ...

Tak ja mam doma Win10, Win7 i Ubuntu a vsechno ok. Win7 a 10 jsou domaci a herni PC a Ubuntu je z pocitace udelane diskove pole, kam odkladam data. Chci tim rict, ze praktickou zkusenost mam se vsim. Jako jestli ti prijde ve Windows instalace programu uzivatelsky privetivejsi, tak si myslim, ze jsi Ubuntu vubec nepochopil, nikdo te nezaskolil a sam ses asi nenamahal se na webu Ubuntu podivat do helpu. Chtel jsi asi Ubuntu pouzivat jako Windows a to je naprosty nesmysl. Je to jiny system a ovlada se jinak.

Ubuntu ma na ten jeden klik na rozdil od Windows nejen aktualizaci OS, ale uplne vseho vcetne veskerych programu nebo respektive vcetne 99% programu, to je neco o cem si Windows mohou nechat zdat. Momentalne neco podobneho Microsoft zkousi neprilis s uspechem pres Store.

Nehadam se s tebou, ze bys mel pouzivat linux, ja take preferuji Windows a plne ti rozumim, ze je preferujes take, ale mam pocit, ze ses s linuxem neobtezoval naucit pracovat a radeji ses vratil k Windows. I tomu rozumim, ale pak nemuzes psat, ze je Win uzivatelsky privetivejsi. To platilo pred 15 lety. Je to podobne jako kdyz mi jeden linuxovy kamos neustale vnucuje, ze linux je skvely a Windows jsou na hovno, protoze on musel pouzivat Windows 95 a bylo to neco strasneho. A ted si predstav, ze tohle lidem vnucuje uz 20 let, traged. Proste pozor, abys nedopadl stejne jen z druhe strany. :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality