Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows 7 je hustě děravý, hádejte ...

Kdyz ale to co pises je proste divne. Instalacka v CZ a v Ubuntu mam vsechno v CZ vcetne Firefoxu. Jiste jsou na linuxu a jsou i na Windows programy, ktere nemaji ceske uzivatelske rozhrani, ale to je na obojim a s tim se neda nic delat, ale kdyz je to v CZ, tak je to i na linuxu v CZ. Muzes si za tim stat klidne na 500%, ale kazdymu komu to reknes a kdo ma zkusenost s linuxem se ti vysmeje, protoze se to stalo jenom tobe, ostatni to mame v CZ. :-)

Kancelarsky balik LibreOffice pouzivam na Windows, neni to program vyhradne pro linux, je to multiplatformni a rozhodne neni polofunkcni, mne funguje perfektne. Ovsem soubory vytvorene v MS Office nejsou s LibreOffice 100% kompatibilni, to je fakt se kterym vyvojari LibreOffice nic nenadelaji. Proto plati, ze kdo potrebuje komunikovat v MS Office, tak nepouziva LibreOffice, ale vyhradne MS Office. To samozrejme vylucuje pouzivani linuxu, protoze na nem MS Office nefunguji.

Jinak ja teda take nevidim v pouzivani linuxu zadnou vyhodu oproti Windows. Prijde mi oboji zhruba na stejne urovni co se tyce pouzitelnosti. Hrac se logicky rozhodne pro Windows, u zbytku populace je casto rozhodnuti pro Windows dane jejich znalosti z prace, ze skoly apod.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality