Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Renegade Elite: silnější jak Raspberry Pi s USB-C a 4K pro hráče

No nevím s DPH ca 3000Kč a za ty prachy je už

- Videl jsi ceny jinych zarizeni v této kategorii, jinych DEV desek ? Dit ten Renegate stoji stejne jak Banana Pi M3 a je 10X vykonejsi tyjo !!
- "Intel NUC 6CAYH" ? Si delas snad srandu Sambi, porovnavat s Intel® HD 500 na DDR3 za 130$ :-) A GPIO ma kde ? Zkousel jsi na NUC nekdy 4K ? (U 4K ma s /frames/ problém i muj domaci ACER Revo / CUBE) Dit se ty zarizeni nedaji snad ani v uziti porovnat.
- "Malina" jen "Malina", sam ji uzivam a né jen, devloppeur desek mam "za dobrou cenu" nekolik (prevazene pres amazon, ruzné od Asus, kopie Arduina az po naké ChuAiTchi), ale co z toho ze nestoji moc, 4K jich umi ustat kolik ? 0 !
* Par dni zpatky jsem mel jeste zalusk na (podstatne drasi) ODOO x86 Ultra, tedy v podstate na jeho levnejsi ADVANCED verzi (jestli znas), ale myslim ze ted mam nového favorita ..

PS : Renegade Elite nevlastnim, nemam, nesoudim, ale vykon by mit opravdu mit mohlo (urcite to chce nejdriv videt v praxi na realnych testech) ;-)
* Pro ty co maji Pi3 a neni pro ne pro 4K (fram)dostatecny, tak je Renegate IMHO prave naopak velmi dobrou alternativou a docela dobrou cenou, kdys se podivam na ceny kokurence jako ADOO, kde je ta cena dvojnasobna (i nad 200$).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality