Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Praská bublina s přestřelenou cenou u grafik

Kryptoměny padají, těžaři se na to vykašlali. Nejen že se v bazarech objevují použité grafiky, má to i pozitivní dopad na nás, zákazníky. O co jde? Ve zkratce splasklo pár problémů a nyní se na skladech válí hromady kusů grafik, které nemá kdo koupit - ne za dnešní ceny. Očekává se i konec některých menších výrobců, kteří se podíleli na produkci ASIC. Více ve zdroji.

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A já chtěl zrovna začít těžit a nic. Takže už jen krypto zase kupuju na ccshop.cz a čekámm, jestli c… nový
mikes4 10.07.2018 15:29
mikes4
Jenže největší zisky měly Bitcoin a Etherium. Proč? Protože to byla UMĚLE vyvolaná cena. Velcí inves… nový
Killer of amphibians 10.07.2018 21:13
Killer of amphibians
Super. Krytpomeny by mali zakazat, iba to nici zivotne prostredie (energia sa musi vyrabat spinavo)… poslední
MM-nereg 14.07.2018 23:11
MM-nereg

A já chtěl zrovna začít těžit a nic. Takže už jen krypto zase kupuju na ccshop.cz a čekámm, jestli ceny spadnou ještě níž a já utratím malant, nebo porostou jako blázen a já vydělám majlant :-D

Jenže největší zisky měly Bitcoin a Etherium. Proč? Protože to byla UMĚLE vyvolaná cena. Velcí investoři (máš lidi s miliardami a firmy, které jim ty investice za den zacálují) narvali do toho prachy a Bitcoin a Etherium šlo nahoru. Pak do toho postupně sypali méně a méně ale ta vlna se držela díky nákupu kryptoměn. Jenže, investoři přestali dotovat, takže to pak celé stálo jen čistě na kurzu té měny a na tom, jak lidé kupovali Bitcoiny. Splaskla bublina počátečního boomu a ubývalo lidí, kteří tu měnu chtěli. Tím i klesalo zhodnocení ku reálné měně. Nakonec se pár menších nakupujících rozhodlo, že je čas to prodat, protože to vypadalo, že se zhodnocení měny zastaví a začne padat. Tak se ve velkém začalo prodávat Etherium a Bitcoin. Což mělo pochopitelně za následek, že začal neskutečně rychle padat kurz. Jak to vypadá dnes, to nevím, rozhodně už to ale neporoste tak jako kdysi.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru