Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Intel zase v testu her vyhrál

Jenže jsou to rozdíly na úrovni pár FPS, a to ještě s total hiend kartou, a dost pochybuju o tom, že Obrmajer nastavil to AMD tak, aby podávalo nejvyšší výkon.

Nevím, co je pro tebe "typická hra," ale zřejmě taková, kde Intel vítězí na celé čáře. Z mého pohledu je vše jasné: hry se ubírají směrem k využití více jader, je to i logické, protože ani Intel nedokázal dodat na jedno jádro v posledních cca 5 letech znatelně více, tudíž je zde v tomto ohledu patrná stagnace (a na těch hrách to je BTW docela vidět). Intel je "v pohodě" jen tehdy, pokud máš aktuální top modely jeho procesorů, což je jaksi ten kámen úrazu, lidi se staršími i3 (tak často propagovanými) nebo i5 ("herní etalon") na tom už kdovíjak dobře nejsou. A když se k tomu všemu přičtou problémy s děravostí Intelů, které budou generovat další obtíže do budoucnosti s patchováním, není zrovna oč stát.

A nakonec: o ty šílené závěry recenzenta šlo především. Že je Intel aktuálně srovnatelný s AMD tu nikdo nezpochybňuje. Jiná otázka je, jak to bude za půl roku, kdy u AMD přijdou 7nm CPU 3. generace Ryzenu.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality