Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Herní dělo jako Android šéfuje Antutu benchmarku

Face ID je celkem prijemna zalezitost, i kdyz jednu drobnou nevyhodu to ma - nefunguje, kdyz je telefon prilis blizko u obliceje. Coz je pro me jako poloslepejse mirnej opruz napr. po ranu v posteli, kdyz nemam bryle a ostre vidim max. na vzdalenost 10 cm :-) Nejdriv jsem si myslela, ze je to smejd, pac me to bez bryli nepozna, nez mi doslo, ze je to vzdalenosti.

Nicmene si myslim, ze otisk prstu udela tutez sluzbu (prihlaseni) uplne v pohode. Kvuli Face ID bych si X nekupovala.

Pro me byla prioritou jina revolucni/jedinecna vec u Apple: kompatibilita s mym bionickym uchem. Dalkove ovladani + prime streamovani zvuku. Telefony s Androidem ted v cervenci cerstve dostaly to prvni, po tom druhem zatim neni ani vidu ani slechu. Takze proto Apple. No a konkretne X to bylo kvuli idealni velikosti. 7/8 je na me moc maly a 7+/8+ zase moc velky.

Uz jsem to tu psala v jine diskusi, iPhone sam o sobe se za ty penize moc nevyplati a za tutez cenu bych mela 2 kvalitni telefony s Androidem. Nicmene kvuli te vyse zminene funkci mi to za ty prachy stalo. Zase si ale nekupuju graficke karty :-) Proste at si kazdej za svy penize koupi, co chce :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality