Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Herní dělo jako Android šéfuje Antutu benchmarku

Dik.

Jestli jsem to dobre pochopil, tak ten Cochlear Nucleus 7 je proste vyvinutej primo pro iPhone a oni se s zadnou podporou pro Android vubec nezabyvali, takze tam je jasny, proc to nemuze behat na Androidu.

Ovsem ten zvukovej procesor Nucleus nejake open-source API ma, tudiz by to teoreticky nemelo byt problem do Androidu pridat.

Ono ale ta firma asi mela nejakej duvod, proc to vyvinuli pouze ve spolupraci s Apple, za me bych si tipnul na silene zvukove API Androidu s velkou latenci spojeni a prehrani zvuku, reseni problemu mezi jednotlivymi vyrobci zarizeni pro Android, kde treba Samsung si tem zvuk upravuje, protoze ho otresne vyvojarske schopnosti Googlu nebavi a tech problemu tam bude asi i vic. Proste pro ne bylo nejednodussi se domluvit s Apple, kde maji jistotu, ze to v uzavrenem jednom systemu bude fungovat furt stejne.

U Androidu by se asi musel najit spis nejaky komunitni vyvojar, ktery by pro urcity telefon pripravil custom-ROM, kde by nasadil to Nucleus API. No a uz jenom tohle vylucuje vsechny telefony vyjma tech se Snapdragon SoC. Treba se nekdo casem najde, ale firma to asi jen tak oficialne podporovat nebude.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality