Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem UPC zase zdražuje

Oznámení o změně služby

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za využívání našich služeb, které dlouhodobě patří k nejlepším na trhu, ať už se jedná o internetové připojení, digitální televizi či interaktivní aplikaci Horizon GO. Snahou společnosti je poskytnout Vám to nejlepší ze světa vysokorychlostního internetu a zpříjemnit Vaší rodině společné chvíle, abyste mohli být všichni neustále online, užívat si zábavy na sociálních sítích nebo být stabilně připojeni, když potřebujete pracovat. Abychom udrželi krok s požadavky zvyšování kapacit a s rozvojem moderních technologií, pravidelně investujeme nejen do naší sítě a zákaznické podpory.

Rádi bychom Vás informovali, že k 01.09.2018 dojde ke zvýšení rychlosti Vašeho UPC Internetu z původních 100 Mb/s na 150 Mb/s! Věříme, že si s touto změnou užijete UPC Internet skutečně naplno.

Všechny investice do zkvalitňování poskytovaných služeb nás vedou k úpravě výšky ceny Vámi využívaných služeb. Vaše měsíční vyúčtování bude zvýšeno o 38 Kč.

---

Kamos to ma taky, takze to pravdepodobne bude plosny, uz mam pripravenou vypoved, k tomu 1.9.2018 bude bez sankce, takze kdo treba chtel ukoncit datove sluzby od UPC a musel dodrzet vazane obdobi, tak ma ojedinelou sanci se toho jednorazove zbavit.

Stve me to, protoze s UPC mam jinak dobre zkusenosti, ale jsou prilis drazi a ja 150Mbps proste nepotrebuju.

Zdroj: upc

Komentář k aktualite

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality