Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem MS kdykoliv rozbije vaše Windows na dálku

- Tak zakup PRO verzi.

bez nich byl klidné spaní určitě neměl.

- Pred 10 rokama 10 Gigantu verejne priznalo ze maji otevreny kouhutek k NSA (jako Yahoo a dalsi vyhledavaci motory, google to ma do dnes, NSA chce videt co jsi hledal, google jim to s radosti da, NSA chce videt co pouzivas za aplikace na telefonu, co delas, Google odevzda, vse maji dobre ulozené, nic se nedeje ze jo ), nikdo to neresil, zadné postihy, zadné paranoické clanky.

- Po 10 letech kvuli telemetrii (co je vlastne co ? Odeslana dignostika, TESLA motors taky pouzivaji v autech telemetrii, taze je to vlastne bonzacky auto co smiruje ) nekteri nemohou spat, to nemluvim o tech, co vse o sobe prozradi na socialnich sitich aji jakou maji v prdeli diru a pak se tady trepou a vykrikuji (nemyslim tebe L-Core) ze je OS smiruje, kam ten svet speje "ty vole" do pekné paranoické, zmanipulované prdele kde lidi veri vsemu co jim kde kdo (nebo google) podstrci pod nos.
*Dnes uz je to moda, co udela prvne clovek kdyz se chce neco dozvedet nebo neco hleda ? Pouzije "zdarma" GOOGLE, tomu uz nikdo nezbrani.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality