Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Software PixelPlayer dokáže izolovat jednotlivé hudební nástroje ve videu

Poslouchali jste někdy hudbu a přáli jste si, abyste mohli slyšet jen jeden z hudebních nástrojů? Izolace zvuku jediného nástroje u nahraného zvuku nebo videa bylo vždycky velmi obtížné. Ale nyní vědci z MIT Computer Science and Artificial Intelligence Lab (CSAIL) vyvinuli technologii, která to umožňuje. Software je založený na softwaru umělé inteligence, která umožňuje uživatelům zesílit nebo zmírnit zvuk jednotlivých přístrojů. To se jednoduše provádí tak, že na ně kliknete, zatímco jsou přehrávány ve...

Předmět Autor Datum
K zahození by nebyl ani soft,který by odstranil třeba z TV debaty hlas některého hosta. Včera u Souk… nový
forestek 06.09.2018 09:09
forestek
Nějak nerozumím, proč píšou "VIDEU" a né audiu. Odpovím si sám, ale možná budete zklamáni: je nutné… nový
prime Document 06.09.2018 09:31
prime Document
Nu, není to tak divoké. Vědci z MITu budou muset ještě dlouho pracovat, aby to dotáhli na stav dobře… nový
L-Core 06.09.2018 12:50
L-Core
No, zatím opravdu nic moc. Ta "kvalita" separovaných stop v ukázce je chvílemi mizerná, a to tam maj… nový
Zdenál 06.09.2018 19:45
Zdenál
Já to nemohu posoudit. Nemám u PC repráky. nový
Kráťa 08.09.2018 09:27
Kráťa
spektralni analyzer to jistí nový
kompenzacni 09.09.2018 15:52
kompenzacni
Jasně, vím. poslední
Zdenál 10.09.2018 19:26
Zdenál

Nějak nerozumím, proč píšou "VIDEU" a né audiu. Odpovím si sám, ale možná budete zklamáni: je nutné mít video, protože z něj to pomocí "ynteligence" snaží separovat/identifikovat nástroje.

funguje program (pro jaké OS, exe?), bez internetu? Je nutné zkoumanou skladbu nějak "předchroustat" (a až pak realtime klikat a hrát si), nebo to celé jde rovnou?

Pro forestka: Právě by to možná nefungovalo na čtvrém pořadu soukupa z televize Bordelov Sice Kolovrátek Okamurek je taková opakující se balalajka, ale kam by se muselo kliknout ,aby to identifikovalo jeho. na červený nos?

Další věc, co by se stalo, kdyby se kliklo na frotnmena televize, jeho pohybová choreografie by zmátla i inteligenci z USA (ostatně jako ruští hekři volební kampaň hilary-trump)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru