Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Apple odstartoval IOS 12

- iPhony jsou drahy jak cip (za tu cenu uz by jsme si udelali spolu paradni dovolenou :-p :beer:), nebo uz bys postavil slusné PC (ale zase neprehanejme, jak kdyby takovy Samsung byl o moc levnejsi), ale iPady zas tak drahy o proti minulosti nejsou, "Ipad 2018 - 9,7" - 32 Go / Wifi, se s trochou sikovnosti da koupit uz od 299Euro o proti minulému iPadu AIR ktery startoval na 499 snad v 16Gb verzi.

- Navic informace se tykala IOS 12 ne iPhonu nebo Apple produktu, kde rychlost ma byt prinosna a je vitana hlavne u uzivatelu na starsim HW podkladu jako iPhone5 nebo iPad Mini 2 kde je ta rychlost vyraznejsi. Vse je pak invidualni, me treba "na tabletu" vyhovuje IOS vic jak Android navic IOS 12 se IMHO slusne povedl, libi se mi tak jak nové prostredi GUI od ver11, kde plocha pak vypada jak OSX + multi okna, u programovani muzes primo presouvat kod na urcity program, foto jako prilohu na mail etc, za me nemuzu rict krivého slova , na telefonu nemam moc na vyber WP to nema cenu diskutovat a 1K euro za iPhone licenci nedam uz jen ze zasady.
PS : Zas ale takovej iPhone 6 (iPhone 6Plus se mi docela zamlouva vic jak 7) uz se da koupit taky docela levne (také se mi liby vyrizla obrazovka, ale tu ma i muj H-P20), navic zrovna ted kdy prostrednici se potrebuji s nekteryma modelama vyprazdnit sklady, na ostani modely je momentalne 130$ sleva.
*Ale aji tak je to dost, za rok vyjde novej a ten tvuj novej uz bude jako starej model a budou u nového poukazovat co ma lepsiho jak ten tvuj :-D.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality