Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Apple odstartoval IOS 12

Myslim, ze i mobilni zarizeni IOS zaslouží trochu pozornosti :-)
- Po 12 cti betach, Apple uvolnil finalni verzi nového operacniho systému pro mobilni zarizeni jako "iPhone", nebo "iPAD" ktery muzete zacit instalovat od dnesniho dne.
- Co IOS 12 prinasi ? To by bylo spise na clanek nez zpravicku, ale pres nekteré novinky IOS 12 prinasi hlavne lepsi reaktivitu a rychlost, kde v nekterych pripadech muze byt az 2x rychlejsi .. "ale tak alespon tech 8 zakladnich teda" :

• Zlepšení stability, výkonu a svižnosti
• Skupinový FaceTime
• Přepracované notifikace
• Režim stolního počítače
• Tmavý režim
• Redesignovaná aplikace Fotky
• Split Screen na iPhonu
• ARKit 2 a CarPlay, nejaké novinky ve fotoaparatu, Mem+Animoji etc

- IOS@12 UPdate muze mit nakych : " ~1.5 az 2Gb" dle cilového zarizeni, pres Aktualizace na iPadu/iPhonu. (pres iTunes stahoval 2.69Gb soubor)

- Jako osobni nazor musim uznat ze na iPADu zlepseni pozoruji, ale u této prilezitosti jsem oprasil i muj "iPAD mini 2" ktery je pro instalaci IOS@12 oznacen jako jako minimum (na iPAD MINI 1 IOS 12 bohuzel nenainstalujete) jde zrychleni citit podstatne lépe, jak v samotné reaktivite iPADu, tak i u otvirani aplikaci, jako BOOKS (coz je také jedna ze zmen ktery IOS@12 prinasi , kde iBOOK je ted predstaven jako BOOK), tak jako samotny start iPADu coz neni az tak zajimavé rychlost spusteni aplikaci je podstatne rychlejsi.
PS : A Jailbreak? Pres predvidané komplikace uz koluje BETA testovana na IOS 12 poradova Beta "12" -RTM, kluci si docela pospisili :-p , ale to uz jsme v jiném soudku.
[mg-16a7eb92-0e7f-4900-9384-w1000h620-sc.jpg]
:i: Vice infiormaci naleznete na oficialnich strankach Apple : https://www.apple.com/cz/ios/ios-12/

Zdroj: poradna.net
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
čo z toho že iOS je dobre odladený OS, když i tak má tucet chýb, ale jako hlavne beží len na hardwar…
Mlocik97 18.09.2018 14:30
Mlocik97
Tak iOS ma urcite nejake chyby jako kazdy OS, na Android v poctu chyb rozhodne nema. Ale jsem na to…
RedMaX 18.09.2018 21:02
RedMaX
na Android v poctu chyb rozhodne nema. no to je dosť diskutabilné, a záleží aj čo sa považuje za ch…
Mlocik97 19.09.2018 14:31
Mlocik97
niektoré z tých primitívnych chýb sa ukázali nakoniec ako hoaxy/znak v maili,ktorý spôsobí nutnosť u… poslední
audax 22.09.2018 21:40
audax

na Android v poctu chyb rozhodne nema.

no to je dosť diskutabilné, a záleží aj čo sa považuje za chybu. Ostatne zas iOS má resp mal ešte pred nedávnom objavené aj také chyby ako že ti prijde SMS s určitým znakom a iOS padne a už nenaštartuje a je potrebné prehrať firmware, a teraz dosť podobne je na tom čo sa týka načítania jednej stránky, ktorý spôsobý reštart iOS a zaseknutie, myslím že sa to volá Safari Reaper. https://www.root.cz/zpravicky/nova-css-zranitelnost-safari-reaper-restartuje-iphone-a-zasekne-macos/ to zas takéto relativne veľké chyby ktoré ale dokáže zneužiť snaď aj 3 ročné dieťa so zlámanými rukami je dosť.... ale inak nepovedal by som že iOS má menej chýb, skôr bych povedal že má menej odhalených chýb. Celkovo si myslím že počtom chýb vrátane tých neodhalených budú s androidom na rovnako.

niektoré z tých primitívnych chýb sa ukázali nakoniec ako hoaxy/znak v maili,ktorý spôsobí nutnosť upgrade firmwaru a spol/,safari reaper podla root.cz zasekne macos,nepovedali ktorý,sám objavitel dotyčnej chyby v originálnej správe o záseku macos nehovorí nič,hovorí len o spomelení prehliadača safari a aj to platí len pre poslednú verziu macos,takže mnohé senzácie treba brať s rezervou a preštudovať si originál,nespoliehať sa na x-tým prekladom zdeformované dezinformácie....osobne som skúšal vplyv safari reaperu na staršie verzie safari a tam sa nestane absolutne nič,staršie safari/napr. ver.5.1.10 a staršie/ odmietne takto preparovanú web stránku načítať a pokračuje v činnosti neobmedzene,nespomalene ďalej...okrem toho,dátum objavenia chyby safari reaperu a dátum vypustenia final verzie ios12 dávajú skôr dôvod predpokladať,že chyba sa vyskytovala v nefinálnych/beta verziách iosu,čo je za normálnych okolností bežné,že v polotovaroch a prototypoch sa vyskytnú aj zdanlivo fatálne chyby.....

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru