Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Další aktualizace Windows 10: zase válí

No tu je to zase (jako vzdy bez argumentu) ceveny ::) ::), to tu dela ten samej Mlocik97 co psal toto ?
:-D Dit ten magor se minusuje sam sebe (uz si daval sam sebe aji PLUSKA kdyz jeste neslo na poradne videt kdo hlas dal :-D). Ze znamkovani pouzivat nechce a pritom tu minusuje jak kreten i o vecech o kterych bez verneho pomocnika Goolgu vi absolutni hovno, pritom jenom zde na konci pise hovadinu za hovadinou.
---
[83556-magor-png]

"Ten minus som si dal ja sam ... robim to ako protest proti tomuto "hodnocovacimu" systému, uz par tyzdnov"

---
Nebo toto
---
[83557-magor2-png]
---

"Vatsina hlasuje ani nie obsah priespievku nez podla svojho nazoru na daneho "typka"

Opravdu ? A co tu delas TY ? Klidne jich dam vic . Mesic potom uz byl zde na poradne jako vitez v nejvetsim poctu rozdanych MINUS . V realite jenom nechtel aby minusovali jeho, proto delal kolotoc a ted dela co by sam nechtel aby delali jemu. Rok zpatky tahal adminy za sukni a plakal jak jsou na neho vsichni zli a jak ho vsichni znamkuji nepravem.
:-D Mezi strankou 230-300 ve vyhledavani 10x pisal a prisahal ze znamkovani nebude pouzivat "NIKDY" :-p
Taky ti dam vsude MINUS protoze s tebou nesouhlasim, staci rict, je to strasne jednoduchy jenom zmacknout na kazdym tvojem prispevku tlacitko mysky a nekomu znicim prispevek "vsak od toho to tu je ne?" jak sam pises "do piči ja si tu mozem robit co chem" (tvé vlastni slova, klidne dolozim SCREEN). 's radosti' ;-)

V dalsim prispevku tak 2 mesice zpatky psal "ZE SA LUCI ZE SEM UZ CHODIT NEBUDE" tak co sem lezes otravovat a "provokavat, urazet" ostatni ?

PS: Jak ty doporucujes ostatnim "Ked sa ti me minuse nepaci, tak si nainstaluj detrolizer."
Aby jsi nekoho jen tak minusoval 5x v jednom prispevku opravdu normalni neni. Neboj Tatka Pupik je tady, ted budes mit minus za kazdym prispevkem za kazdou blbost jako to uz nejakou dobu delas ty. Protoze na to Admini serou a nechaji te delat co ches, tak uvidime jaky vytahnes argumenty az budes mit minus s debilni poznamkou pod kazdym prispevkem "Baby" 8-). Vsak jak v tve logice mysleni uvadis "ty si dal me, tak ja dam tebe" (taky mam screen, ale nektere, hlavne ty nejvetsi BOMBY si chci nechat na potom neboj) ;-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality