Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Další aktualizace Windows 10: zase válí

Bemez zitrka ho mas tady. Ted na tebe nemam cas, jen pripominka : "Ze odchazas docastne pises kede ?"

Už vela lidí pochopilo že to nemá význam, pridávam sa k nim. Tým vhcem povedať, dnešným dňom ukončujem pôsobenie na poradna.net (síce sa tu možno ešte občas zjavím, ale skôr už sporadicky, a bez ciela radiť. Zrejme sa tu možno jednou, dvakrát spýtam na niečo ja.).

Ta tvoje hlavicka to asi nepobrala, ale to minuskovani neni o tom, jestli ty s necim slouhasis, nebo je nekde napsane (i kdyz to tak vypada) "znamkovani mlocika97" ? Ty mas nejake hlubsi vedomosti v oblasti IT ze tu minusujes kazedeho druheho kde sem dojde ? Nebo jenom proto ze nekdo pouziva Windows 10 ? Myslis ze tazatele zajima co si myslis ? Minusujes tu i pravdive rady, jen sobecky dodavas "ALE JA NESUHLASIM" jak kdyby to tu nekoho zajimalo (jestli ano tak at se ozve) . To znamkovani bylo zalozeno, aby tazatel u vice rad se mel o co oprit, aby si mohl v radach vybrat. Neni to zadnej pokec CHAT souhlasis-nesouhlasis.

Uz jednou tu ADMIN psal ze to prehanis a nebyl sam. Posledni upozorneni jsi dostal v tomto vlakne uz jsi byl upozornen ze jen nerozvazne klikas , co jsi hned udelal ? Dal jsi minus.
Kdy uz tady to tvoje poskozopvani prispevku druhym konecne skonci ?

Vystrizek napomenuti adminem LOS :
Vlakno si najdi sam.
----
[83574-mlocik-se-podilel-na-30-veskereh-png]
---

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality