Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem MS zas nesklamal

[quote]Fakta jsou jednoduchá - tobě o neprojevil "jen podle mne nic vic" se ten problém neprojevuje vice lidem , ale radeji tak jako ja se neozyvaji (tedy musel jsem to zkusit jinak bych si problému pravdepodobne ani nevsiml -- pouzivam Commander né klasického pruzkumnika).
Je jasné kdyz tu nekdo napise ze mu funguje, bude zasypan minusky (chapu, nekteri maji s 10 takovy nervy kdyz vidi cislo 10 tak sili, bohuzel stava se to da se to pochopit. To je to ale prd platny, to se musi minusovat na jiném WEBu jako poradna, treba forum Microsoftu) a komentari (staci si projit zpravicky) "tak jste dva a co kurva tech dalsich milion lidi". Velka cisla ustech, ale zajimavé, ze se zadny uzivatel z tech milionu u techto zpravicek zde na poradne neozval "jo mam stejny problém".
# Ti co ten uvedeny problém nemaji, tak jsou zasypani minusy a jsou to kreténsti debilové idioti a neznalci. Windows 10 je takovy jaky je to uz snad kazdy rozumny clovek za tu dobu pochopil. Nekteré problémy jsou bohuzel opravdu realné i (nejsmutnejsi je, ze na nekteré MS nema zkratka solution, reseni) kdyz se tyka jen nejakého % tak tam zkratka jsou a i kdyby se to stalo jen jedinému uzivatel zde naporadne napsal "ano, mam ten posany problém" tak uz i ten jeden je proste hodne). Ale omilat to furt dokola ?! (proc neudelate rovnou vlakno Windows 10 UP probélmy a nepripnete to na hlavni obrazovku, takle by sli popripade nabidnout i nejaké reseni kde by jste vkladali aktuality tykajici se jejich kazdodenich problému. (tak by to bylo alespon nekomu a necim uzitecné)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality