Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem MS zas nesklamal

argumentace používáním Commanderu je v případě Průzkumníka velmi sporná. Průzkumník je defaultní nástroj.

- Neslo o argument priteli ;-)

- Slibuji (bohuzel toto slovo uz davno u MS stratilo verohodnost), ze v novém build ktery by mel byt venku jeste tento rok to ma byt celé jinak. Prozatim az na velké TITLE typu "Zacali jsme poslouchat své uzivaté" jsem moc vyznamnych zmen za posledni pul rok nepostrehl.
Slibuji velké zmeny hlavne v moznostech pristupu uzivatele a jeho moznosti aprav.
# Principalne byly zminovany "aktualizace" kde bude moznost pozastaveni, volba urcité branche/vetve security, pozmeneni strategie "prav systému" moznost smazani/odstraneni [UWP] aplikaci a podobne pro klasické "local usery acount/uctem" bez potreby prebirat prava objektu jen proto aby si clovek mohl smazal aplikaci "Sandy Crush Saga" coz je jako krapet ulet.

- Microsoft to ma nekde v LIST pripravovanych zmen na svych oficialnich strankach pro devloppeur/Insider. Od srdce doufam, ze pod "next eco-systém customisable level" nemysli snad jen vyse uvedené nastaveni uzivatelského GUI :-p. No, moc tomu neverim ale tak uvidime na konci roku.
# Nemaji na vyber, za posledni ctvrtleti pokles pocitili docela silne (i tak mala trimestrialni odchylka ma 6 mistné cisla ve stratach). Jestli budou entreprise radeji volit linuxové licence, tak mohou zaplakat nad svou hlouposti. Zatim jsou to staré znamé sliby, uvidime.
Jestli nepochopi za vcas co je srazi nakolena,- a nevymeni ty 3 idioty co jsou v cele, jestli to nedaji do konce roku dohromady, tak 2019 pro ne bude kriticky Black Year to je tak prozatim jedna vec ktera je jista. Az se jim to cele posere, tak vydaji "Windows Next", "nebo Windows Bissextil" a budou to prodavat jako novy systém.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality

loading...