Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem MS zas nesklamal

Rovnako ako nie každý ktorému to funguje že to nepíše, tak rovnako aj tým čo to nefunguje to nezmená že automaticky to píšu. Ostatne, ak už ti je "nepekné prirovnávať počet fungujúcich k počtu nefungujúcich. Môžeš ešte porovnať počet nefungujúcich k počtu nefungujúcich iných OS. To už pak jasne tvrdí to čo tvrdím celú dobu. A taktiež treba posúdiť aj závažnosť chyby, ako často sa vyskytuje, v akých situáciách sa vyskytuje, atd. Treba sa na to pozrieť všeobecnejšie, nie z pohladu "tak jak to vidím ja". A ideálne je aj odskúšať do hĺbky viacero OS, a u oboch sa snažiť nájsť čo najviac chýb, ale vykonávať také špecifické situácie, ktoré sú kritické a najnáchylnejšie na chyby. Ak v takomto prípade i tak na chyby nenarazíš, alebo narazíš na omnoho menej chýb než priemerne u ostatných OS, tak môžeš tvrdiť že je OS veľmi kvalitný. Ak naopak narazíš na omnoho viac chýb než je priemer u ostatných OS, tak nemôžeš tvrdiť že OS kvalitný, alebo že neobsahuje chyby. Samozrejme spôsob "kritických situácií" pre tvorbu chyby je potrebné robiť bez použitia niečoho externého (čo nieje priamo súčasťou OS).

Ja mám jasný výsledok a môžem (a nie len to) tvrdiť, že Win10 je sračka.

E: inak tie čísla, kdybys četl môj príspevok, taky bys vedel že "dajme tomu" znamená, že prirovnávam situáciu, ale nepoužívam presné štatistiky (teda čísla), ostatne to nemení nič na pravdivosti môjho kecu.

E2: Inak aj početnosť takýchto článkov, a početnosť lidí nadávajúcich na Win10, síce jasne netvrdí že "až takto" špatné vokno 10 je, ale niečo na tom i tak bude, a je zrejmé že aspoň nejaká časť (resp presnejšie, nejaká časť popisovaných vlastností a chýb) na tom pravdivá (alebo aspoň čiastočne pravdivá) je. Štatisticky z toho vyplíva len že Win10 je horší než iné OS.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality