Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem MS zas nesklamal

Win10... po 5 chybách za 1 aj pol týždňa sa objavila ďalšia chyba, ktorá spôsobí stratu dát. Tento krát sa jedná o chybu prieskumníka (tý čo ho nepoužívajú môžu byť radi), jde o to že kopírovanie a rozbalovanie archívu dokáže prepísat stejnojmenné súbory. Štandardne sa OS pýta čo vykonať když do složky rozbalujete súbor s rovnakým názvom aký už tam je. Teraz už ponuka 3 možností (nahradiť, premenovať, zrušiť) nefunguje.

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Musím sa priznať že mňa Microsoft ešte nesklamal čo sa Windows 10 týka. Aktualizácie moc neriešim, l… poslední
MartinnJ 28.10.2018 09:46
MartinnJ

Musím sa priznať že mňa Microsoft ešte nesklamal čo sa Windows 10 týka. Aktualizácie moc neriešim, lebo ich mám vypnuté (Ano, úplne. Windows bez môjho súhlasu nevie sám aktualizovať ani Windows Update Assistant!). Windows aktualizujem tak raz za rok a ked dačo nefunguje, tak sa jednoducho vrátim späť na predchádzajúcu verziu. Momentálne používam verziu 1803 a som spokojný (zatiaľ).

Inač, zvyčajne sa neodporúča inštalovať aktualizáciu (hocijakého) systému hned v ten istý deň, ked je uvoľnená. Takže ked sa niečo niekomu vymazalo, tak nech sa nečuduje. Taktiež by si mal dotyčný overiť, či z danou verziou niesú nejaké problémy (a to je možné tiež len v prípade, že s inštaláciou danej aktualizácie pár dní počká).

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru