Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Předvánoční prodeje Ryzenů trhají v Německu rekordy

To není krize, ale důsledek Macronovy politiky

- Aha, tak to vis asi lip co se ve Francii deje a jaka je jeji ekonomicka a socialni situce, dik za info, mel jsem za to, ze dusledek Macronovy politiky je prave krize. ..
*Asi musim cist vic seznam jak se divat z okna a raniho objizdeni zapalenych barikad na kruhovyh objezdech kde stoji blokujici lidé s trasparenty "Macrone odejdi economickou krizi nechceme, stop zdrazovani, stop economické krizi, demise"
PS: Ono je to v podstate vzdy nekoho vina. Navic neni definice krize prave : (ale nechci z clanku o HW prechazet na nekonecnou diskuzi o politice) :

Ekonomická krize je jedna z fází hospodářského cyklu, která nastává, pokud ekonomický pokles trvá po dobu nejméně čtyři čtvrtletí. Kratší období nejméně (půlroční) se nazývá odborně recesí. Chápeme-li ekonomiku jako hospodaření, tj. nejen jako souhrn výsledků hospodaření, ale i jako proces jejich tvorby, potom ekonomickou krizí označujeme takový stav, kdy se proces tvorby hospodářských výsledků projevuje negativní společenskou situací -- https://cs.wikipedia.org/wiki/Ekonomick%C3%A1_krize

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality