Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Předvánoční prodeje Ryzenů trhají v Německu rekordy

Asi nechapete proc se demonstruje. Stat je na tom +- dobre (ale lide ne, protoze zbytek platu zaplatis v danich prave statu, kdyby to nedelal tak by ta inflace byla v minuse), protoze bere penize pracujicim a to hodne (jak makas a beres vic jak treba 1.400 jses *znevyhodnen), platis vysi dan, ja beru okolo ~2000Euro a z toho platim skoro 10 000Kc mesicne a to mas jeste rocni dane ktere platis jednou na konci roku, zhruba 30 000Kc az klidne 1milion tzv dan z bohatsvi), o to cele jde, do toho zdrazovani tak pak to vypada jak to vypada. Ale to na Seznamu asi uz nepisou.
(*znevyhodnen : zde mas, mels pravo na pridavky na deti, najem, fiskalni ulevy etc +- 300-650euro mesicne etc, ted je to polovina, nebo to bylo zcela smazano protoze tu "latku" snizli na tzv SMIC-prumerny plat. Tak kdyz beres jen o 10Euro vic, uz na to pravo nemas.)
* Zkratka jde o KRIZI lidi které penize nemaji, nebo o ne prisli, né STATU. MACRON je jen politicka maskarada a loutka, jen najit vinika kdyz se vse zvrtne, tak ho daji pryc a problém JAKOZE vyresen pro sklidneni situce, ale vermi, za tim nestoji jen jedna OSOBA a jména tech co v tom prsty maji nejvice jsou nejméne jmenovany. (a to tady bylo kurva dobre, co jsem si mohl dovolit a koupit za rok, bych musel v CR makat celej zivot, kdyz nekomu sahnes na pohodli, nebo na penezenku, skonci to prakticky vzdy stejne, at je to FR a Macron nebo AZNAR ve spanelsku kde kdyz jsem bydlem jsem zazil obdobnou situci)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality