Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Chrome začal blokovat podvodné reklamy a problémové platby

Vývojáři uvolnili novou verzi prohlížeče Chrome, která přináší pro uživatele několik novinek: očekávanou blokaci zavádějících či podvodných reklam, varování před problémovými platbami a blokaci Audio API.

Vývojáři Google uvolnili novou verzi prohlížeče Chrome s označením 71. Ta přináší několik očekávaných novinek, které se zaměřují na bezpečnost uživatelů. Jde o ochranu před podvody v podobě zavádějící reklamy, podezřelých plateb či blokaci zneužívaného Audio API.

Nová verze je automaticky k dispozici pro uživatele Linuxu, macOS a Windows, vychází samozřejmě také pro Android a k uživatelům se bude aktualizace dostávat v průběhu následujících týdnů.

Součástí vydání je také řada bezpečnostních záplat, Google tvrdí, že tentokrát opravil 43 chyb.

Blokace zavádějících reklam

Google už delší dobu inzeroval, že jeho prohlížeč začne blokovat agresivní reklamu na webech, které se opakovaně k uživateli chovají agresivně: zobrazují klamavá tlačítka ke stažení aplikací, obsahují odkazy otevírající vyskakující okna, zobrazují falešná varování či chyby, přesměrovávají uživatele bez...

Komentář k aktualite

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality