Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Vegas Pro 15 (+ spousta dalšího) za pakatel

https://www.humblebundle.com/software/vegas-pro-even-more-software?&utm_source=bordel&utm_medium=spam&utm_campaign=hnuj&linkID=&utm_content=schmi

Máte někdo zkušenosti s Sony vegas co se týče stability? Mě na něm vytáčí, že mi tam nekorektně funguje HW akcelerace za určitých podmínek, když si nechám přehrát výstup na timeline, tak se to jako zastaví a musí se program ukončit. Dále Otřesné možnosti výstupních formátů (desítky nesmyslných formátů, ale vlastní encodér sotva najít, nebo si tam přidat cestu k externímu programu/enkodéru také nejde) + pádyprogramu dle počasí. Hodilo by se také přívětivější GUI a nějaká kontextová nápověda, aby furt nemusel člověk hledat v té velké(ač rozsáhlé a užitečné). Systém filtrů také má nějaké mouchy z hlediska inutitivnosti, co se týče výřezu a zoomu. Ne že by to tam udělat nešlo, ale vyžaduje to otrockou práci.

Dokud tohe nebude vyřešené, je tohle na seriozní práce nepoužitelné. Údajně to má mít novinky v této verzi podpora quicksync, což pokud by fungovalo, by bylo super pro finální výstup bez ztráty moc kvality při nulové režii téměř.

Jo a je to skutečně nejvyšší top verze ?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality