Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Huawei - bezpečnost

Pokud jde o NATO, tak o některých věcech by neměl rozhodovat plebs. Spousta lidí nevidí dál, než za humna a co je dál, to je nezajímá. Ovšem to co je dál, se může zajímat o něj.
Navíc nebýt v NATO, když všichni okolo tam jsou, by byl poněkud nerozum, zvláště když sami máme armádu jen abysme něco měli. Byli bysme bráni přinejmenším jako hodni zvýšené pozornosti a v případě průseru (třeba právě s Ruskem) by nás taky mohli okolní státy preventivně obsadit, abysme nebyli případná základna pro letadla nepřítele. Ztratili bysme víc, než jen suverenitu.

Ohledně migrace - ano, celý se to zvrtlo. Taky nesouhlasím s tím, co se děje a kam to současná levičácká banda v čele EU vede. Když jsme vstupovali, byl to celkem prima spolek, ale nějak se to celý posralo. By mě zajímalo, kdo na tom všem má jaký zájmy. Saudové? Američani? Rusové? Čína? IMHO jen nějaká malá skupina s hromadou peněz a velkým zájmem o destabilizaci Evropy.
Ale neberu to jako důvod se kvůli tomu vrhnout do náručí druhé strany, to je vyhánění čerta ďáblem. A jsme příliš malí na to, abysme si hráli na suverény, jak po stránce vojenské, tak hospodářské. Opět se opakuji - střídání stran při náznaku problémů by nám rozhodně neprospělo.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality