Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Huawei - bezpečnost

Pokud jde o NATO, tak o některých věcech by neměl rozhodovat plebs.

To je taková hezká mantra těch, kterým se nehodí demokracie do krámu v situacích, kdy by nevedla k jimi preferovanému cíli.

Ano o některých věcech by neměl rozhodovat plébs. A radši, jenom pro jistotu, by o tom neměli rozhodovat ani ti ostatní. Nejlepší bude, když o tom budou rozhodovat jen pečlivě prověření, vybraní novosoudruzi z řad oligarchů, jimi zkorumpovaných a zlobovaných politiků a mediálně (na úkor erudovanějších) preferovaných tzv. odborníků. A o bombardování NATO by měla rozhodovat třeba Madeleine Albright, která pak uloupený (v pravém trestním slova smyslu) státní majetek v Kosovu pro sebe zprivatizuje a obratem dráž prodá, stejně jako Wesley Clark (velitel vojenského El Pasa v Kosovu) a další vrazi z tehdejších mocenských struktur a struktur NATO. Všichni ve střetu zájmů nejvyššího možného stupně, který však z nějakého důvodu ani evropské politiky ani české novináře (až na pár výjimek) zase tak moc nevzrušoval, natož aby z něj byla "kampaň" (tj. novinářský seriál s cílem dané vrahy a loupežníky odstavit od moci a dostat do kriminálu).

A tak poděkujme NATO za první islámské teroristy z UČK volně se pohybující po Evropě díky diplomatickým pasům, za beztrestný obchod s bílým masem i bílým práškem, s orgány a se zbraněmi a hned se díky NATO můžeme cítit bezpečnější - každý den v našich ulicích.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality