Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Huawei - bezpečnost

Tak si to shrneme:

Svoboda slova - sám tady prezentuješ lži a polopravdy, nikdo tě za to nezavírá, ani ti (nebo tvým dětem) nebrání se vzdělávat, podnikat, atd. atd. Takže sám prokazuješ, že první řádek lže.
Vězení za opoziční názor - ty jsi šiřitelem ruské propagandy, a přesto nejsi zavřený (opět viz první řádek.
STBáci u moci - no ano, voliči zvolili, zřejmě jim figury jako Babiš, Nejedlý, Filip apod. nevadí.
Diktát zákonů ze zahraničí - EU přece není zahraničí, natož nám nikdo nic nediktuje, když členy orgánů, které tyto zákony a směrnice zavádí, jsou i volení Češi. Tedy pokud jsi nemyslel soudruha čínského velvyslance, který by si za to, co provedl, zasloužil být vyhoštěn. (opět maximální manipulace s neznalostí běžného Čecha)
Cizí vojáci na území ČR - Jo, těch pár konvojů a vojenských přidělenců jde zcela určitě srovnat s ruskými okupanty... (opět lež jako věž)
Dovolená na Západě - Já se pokládám za běžného občana, a tak dobře, jako dnes jsem se nikdy neměl. Nikdy jsem nebyl příznivcem paštikových zájezdů a dnes už platí, že i průměrně vydělávající člověk si může dovolit zájezd prakticky kamkoli po Evropě, s plnou penzí, samozřejmě. Vtip je v tom, že můžeš mít cokoli, ale ne všechno najednou. Kdo peníze prokouří a prolije hrdlem, logicky nemá na zájezdy.
Politická masáž na školách - opět zcela mimo. Zřejmě jsi mladší ročník a nepamatuješ co to tehdy bylo. Naopak, dnešní školství je těžce apolitické, až je to možná ku škodě, protože následkem toho ze škol lezou lidi, kteří nerozeznají manipulaci, neumí sami přemýšlet (a ty jsi naprosto názorný příklad)
Jediný povolený názor v ČT - a který to přesně je?

Ve výsledku ses pěkně odkopal, aspoň že ten nejmarkantnější rozdíl s dovolenou jsi byl schopen pochopit...

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality